Roberto Di Filippo

Vinificator pasionat... Trăieşte din viticultura naturală, transformând un vis in realitate. Ȋşi petrece timpul între caii cu care, viile sale şi companiile sale: cea din Umbria (Italia) şi cea din Somova (România). Este rar văzut în costum si cravată, mai des în cizme de cauciuc.

Roberto Pieroni

Un împătimit al vinului. Antreprenor agricol într-un alt sector, este încântat de perspectiva de a produce sticle de vin de calitate intr-o ţară care este a doua lui patrie. Un om devotat şi îndrăgostit de munca grea din vii.

Andrea Pesaresi

Vinificator tânăr. El împărtăşeşte cu soţia sa, Maura, aventura română şi pasiunea pentru naturaleţea vinului. El a descoperit în România un loc grozav pentru a scoate în evidenţă teritorialitatea şi plăcerea de a confrunta noile soiuri de viţă de vie.

Emma Di Filippo

Doamna grupului. Energică, întotdeauna într-o mişcare continuă, ea având cele mai multe idei menite a spori produsele de vinificaţie.Este mereu atentă, ca şi fratele său, Roberto (vinificatorul), asupra durabilităţii şi naturaleţii produselor.